Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Cypress Harbor Retreat er en sjelden South Florida ferie perle som tilbyr førsteklasses beliggenhet på en båtkanal som fører til havet. Dette hjemmet tilbyr fasiliteter som appellerer til familier med barn, opptil 6 gjester totalt.

Hvis du har en liten gruppe og ønsker å nyte en av de beste stedene i Miami området, er denne eiendommen for deg!


En villa med 3 soverom og 2 bad på en over 200 kvadratmeter stor tomt betyr at du har rikelig med privatliv og plass til å puste ut og slappe av. Attraktivt tregulv og flisegulv går igjen i hele villaen.

Stuen har et høyt tak og matchende høye vinduer som gir mye naturlig sollys.


På utsiden kommer villaen til sin rett hvor det store oppvarmede bassenget og den romslige  terrassen inviterer til solbading.

Det er også en gassgrill og spisestue som ligger ved siden av kanalen, hvor du kan nyte måltider mens du vinker til de passerende båtene.


Den vestvendte terrassen og bryggen sitter på to kanalkanaler, som gir et spektakulært og uhindret utsikt over de nydelige solnedgangene.


Et profesjonelt biljardbord er morsomt for voksne og barn. Kjøkkenet er romslig, og det er en tilstøtende spisestue samt formell spisestue. Trådløst internett er inkludert.


Soverommene er morsomme og attraktive. Hoved soverommet har en queen size-seng, en flatskjerm-TV og et master bad. De to andre soverommene har to twin size senger hver , perfekt for yngre gjester; Et av disse soverommene har franske dører som åpner ut mot bassengområdet.Pompano Beach kan med rette bli sag å ligge i  “The Heart of the Gold Coast” på grunn av sin perfekte sentrale Palm Beach-Miami beliggenhet og lett tilgang til mange lokale attraksjoner. Den nærliggende stranden tilbyr miles av varm sand, båt og jet ski utleie, stand up padle boarding, dykking, snorkling og mer. Hvis du vil være tørr, besøk trendy nærliggende butikker, restauranter, barer og underholdning. Pompano Beach ble laget for å tilfredsstille de som er ute etter en morsom ferie!

Huset er perfekt plassert for å kombinere et cruise i karibien med et opphold i Florida. For bestilling og mer informasjon vennligst besøk Floridaleie.no