Comfort Hotel Fosna

Comfort Hotel Fosna

Comfort Hotel Fosna er lokalisert midt i hjertet av Kristiansund, like ved havnen og shoppinggatene. Busstasjonen er 150 meter ifra hotellet, og flyplassen er kun 10 minutters kjøretur fra hotellet. Det er gode muligheter for parkering like utenfor hotellet.


Byhotell

Hotellet ble renovert i 2009 og fremstår i dag som et byhotell med 53 lekre og lyse rom. Alle hotellrommene har docking for iPod og PC via flatskjermer. Shopping, restauranter og severdigheter som Festiviteten i Kristiansund og Sundbåtkaia finner du i nærheten. Ikke langt fra hotellet ligger også Piren, havna i Kristiansund, hvor det går rutebåt til den vesle og historiske øya Grip.

Frokost inkludert

Inkludert i romprisen får du frokost, som vi på forespørsel gjerne har klar fra kl. 04.00 på hverdager. Ta det helt med ro, den varer frem til kl. 10.00. Velkommen til Comfort Hotel Fosna!


Lobbyen

Kom og heng i lobbyen. Her kan du surfe på nettet eller ta deg en jobbøkt, snakke eller bare slappe av. Har du lyst på noe å drikke serverer lobbybaren både øl og vin. Og du, ikke gå glipp av et besøk på Comfort Hotel Fosnas terrasse, med uslåelig utsikt over havnen.