Apartment Buildings

Apartment Buildings

Hoemgruppen has 15 apartment buildings and commercial properties in Kristiansund


Dr. Werringsgate 5
Dr. Werringsgate 5

Dr. Werringsgate 5 er en jugen inspirert eiendom på ca 1000 kvadratmeter fordelt over fem etasjer. Bygningen har også en heis og et atrium på baksiden. Bygningen er fra 1916 og ble totalrenovert i 2002

Skolegata 6
Skolegata 6

Skolegata 6 består av butikklokaler, kontorlokaler, hotellrom og nattklubb. Bygningen har totalt 5 etasjer og ligger sentralt i hjertet av Kristiansund. Skolegata 6 har også en heis og en glassbro som krysser over til skoleplass 4.

Skolegata 10
Skolegata 10

Skolegata 10 består av syv leiligheter i forskjellig størrelse. Bygningen har også to næringslokaler i første etasje ut mot Gågata.

President Christiesgate 19
President Christiesgate 19

President Christiesgate 19 består av flere forskjellige næringslokaler. Med Kiwi sentrum, Tannlegene MNTF og Fighters Gym blant leietakerne er bygningen veldig attraktiv midt på Kirklandet. Bygget har også to leiligheter.

Vågaveien 6
Vågaveien 6

Vågaveien 6 har 2500 kvadratmeter kommersiell plass. Den består hovedsakelig av kontorer og leiligheter og ligger like ved havnen.

Langveien 24
Langveien 24

Langveien 24 består av fire etasjer med leiligheter og butikklokale i første etasje. Ca halvparten av leilighetene har blitt nybygd/nyoppusset i løpet av de siste tre-fire årene.

Dr. Werringsgate 13
Dr. Werringsgate 13

Dr. Werringsgate 13 består av fem utleieenheter. Bygningen er lokalisert i et veldig rolig nabolag. Eiendomen har en egen stor hage. Huset har også garasje som det er mulig å leie til lagring eller som parkeringsplass.

Ole Jullumsgate 7b
Ole Jullumsgate 7b

Ole Jullumsgate 7b består av tre store leiligheter. Bygningen har egen hage, parkeringsplass og lager.

President Christies gate 21
President Christies gate 21

President Christies gate 21 består av ti boenheter i varierende størrelse. Bygningen er sentralt plassert i hjertet av Kristiansund.

Langveien 30
Langveien 30

Langveien 30 består av tretten forskjellige boenheter fordelt på fire etasjer. Bygget har også garasje og gode lagermuligheter.

Helsingsgate 12
Helsingsgate 12

Helsingsgate 12 består av boenheter, butikklokale, garasje og lagerlokale.

Haugata 18B
Haugata 18B

Hauggata 18B ligger plassert like ved Comfort Fosna Hotell. Eiendommen har en prektig utsikt over havnebassenget. Eiendommen er nå under ombygning. Det vil ferdstilles 4 helt nybygde leiligheter våren 2018.

Skolegata 4
Skolegata 4

Skolegata 4 består av tre boenheter, butikklokale og hotellrom. Skolegata 4 har også en glassbro som krysser over veien til Skolegata 6.